Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Voor meer onderzoek naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg en extra voorzieningen voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf, is geld nodig.
Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis zet zich hiervoor in. Help jij mee?

Op welke manier wil jij in actie komen?

   

Of doneer direct aan een actie, initiatieven of een van onze geefdoelen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Jaarlijks komen er zo’n 600 baby’s die te vroeg, ziek of veel te klein geboren worden terecht op de Neonatale Intensive Care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Baby’s die 24 uur per dag zeer intensieve zorg nodig hebben en die vaak vechten om te overleven. Als kersverse ouder wil je dan iedere seconde bij je pasgeboren kindje zijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Daarom willen wij in iedere couveuse een slimme camera plaatsen. Hiermee kunnen ouders, als ze zich even terugtrekken in de ouderlounge of naar huis gaan, via hun smartphone volgen hoe het met hun kindje gaat. Ook familie, opa’s en oma’s, vrienden, broertjes en zusjes kunnen meekijken. Om alle 26 couveuses op de NICU te kunnen voorzien van een slimme camera, is veel geld nodig. Adopteer een couveuse zodat deze kan worden voorzien van een slimme camera. Voor € 2.500 adopteer je een couveuse.    
Bekijk alle

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kies iets wat goed bij je past, dan wordt jouw actie geheid een succes. Velen ging je voor, dus laat je inspireren en kom ook in actie!

Kom in actie
Bekijk alle

Nu mogelijk: Tikkies sturen!

13-07-2021 | 13:15 Het is nu mogelijk om vanaf onze actiesite Tikkies te sturen naar mensen die jou willen sponsoren. De ontvanger daarvan kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’ en zo jou sponsoren.  Op alle pagina’s op de actiesite is het Tikkie logo (euroteken in tekstwolkje) zichtbaar naast de social share knoppen voor Facebook, Twitter enzovoorts. Door hierop te klikken kan je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of e-mail. Je kan een Tikkie voor een bepaald bedrag sturen maar er ook voor kiezen om de ontvanger zelf het donatiebedrag te laten bepalen. De ontvangen Tikkie donaties worden meegeteld op de site, zodat de donatietellers kloppen en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de opgehaalde bedragen. Het doneren is op deze manier super eenvoudig gemaakt. Donateurs hoeven geen gegevens meer achter te laten en kunnen in paar kliks doneren.
Lees meer