Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Voor meer onderzoek naar nieuwe behandelingen en innovaties in de zorg en extra voorzieningen voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf, is geld nodig.
Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis zet zich hiervoor in. Help jij mee?

Op welke manier wil jij in actie komen?

   

Of doneer direct aan een actie, initiatieven of een van onze geefdoelen.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kies iets wat goed bij je past, dan wordt jouw actie geheid een succes. Velen ging je voor, dus laat je inspireren en kom ook in actie!

Kom in actie
Bekijk alle

Nu mogelijk: Tikkies sturen!

13-07-2021 | 13:15 Het is nu mogelijk om vanaf onze actiesite Tikkies te sturen naar mensen die jou willen sponsoren. De ontvanger daarvan kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’ en zo jou sponsoren.  Op alle pagina’s op de actiesite is het Tikkie logo (euroteken in tekstwolkje) zichtbaar naast de social share knoppen voor Facebook, Twitter enzovoorts. Door hierop te klikken kan je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of e-mail. Je kan een Tikkie voor een bepaald bedrag sturen maar er ook voor kiezen om de ontvanger zelf het donatiebedrag te laten bepalen. De ontvangen Tikkie donaties worden meegeteld op de site, zodat de donatietellers kloppen en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de opgehaalde bedragen. Het doneren is op deze manier super eenvoudig gemaakt. Donateurs hoeven geen gegevens meer achter te laten en kunnen in paar kliks doneren.
Lees meer
Bekijk alle

Marieke

30-05-2023 | 15:33 Aan: Suus en Tes in actie voor jongeren in nood! Ik heb gedoneerd omdat een ogenschijnlijk klein verschil, zoals een behangetje, onbewust een groot verschil kan maken