Coronavirus: help de kinderen in het WKZ te vermaken!

Vrienden WKZ
Qr
van totaal € 7.500 (77%)

Coronavirus: help de kinderen in het WKZ te vermaken!

 

Vanwege het coronavirus zijn de kinderen in Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) nog meer geïsoleerd dan ze al waren. Hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen niet meer langskomen in het ziekenhuis. Er mag maar één ouder op bezoek komen. Alle activiteiten, zowel aan bed als in het kindertheater, zijn stopgezet.

 

Ziek zijn is niet leuk, maar in tijden van het coronavirus nog zwaarder. Ook voor de kinderen die zijn opgenomen op de afdeling jeugdpsychiatrie is het een flinke uitdaging in deze bijzondere tijd.

 

Jij kunt helpen!
We krijgen veel vragen van particulieren en bedrijven of zij iets kunnen doen voor de kinderen. Dat kunnen jullie zeker! Om alle opgenomen kinderen zoveel mogelijk te vermaken, willen we eenmalig extra knutselspullen, puzzels en spelletjes kopen die ze met hun vader of moeder kunnen spelen. De kinderen van de afdeling jeugdpsychiatrie willen graag extra buitenspeelgoed om mee te spelen in de omheinde tuin. Hier is extra geld voor nodig.

 

Help jij ook mee de kinderen in het WKZ en op de afdeling jeugdpsychiatrie te vermaken nu ze nog meer geïsoleerd zijn vanwege het coronavirus? Heel erg bedankt!

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
28-03-2020 | 15:24
28-03-2020 | 13:16
28-03-2020 | 11:43
28-03-2020 | 11:01
28-03-2020 | 08:20