Ringvaart Dames in actie voor Vrienden WKZ!

Vrienden WKZ
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 9b7d7a878543ce2a1f6d6117fc66d40eeabc977a
van totaal € 1.500 (110%)

Wij, 8 dames van USR Triton, gaan op 11 mei 2016 de ringvaart roeien. Dit is een wedstrijd waarbij we, gesteund door onze geliefde stuurtjes en fanatieke coaches, 100 kilometer zullen gaan afleggen!
Wat is er allemaal mogelijk in 100 kilometer?! In 100km kan je 3 keer de oversteek van Frankrijk naar Engeland maken, de eindetappe van de Tour de France fietsen en twee en een halve marathon rennen!
Wat gaan wij, behalve roeien, doen in 100 kilometer? Naast dat we de uitdaging voor onszelf aan willen gaan, willen we ook iets betekenen voor anderen. Het WKZ kinderziekenhuis is bezig met het opzetten van een kindersportcentrum. Een centrum waar chronisch zieke kinderen de mogelijkheid krijgen om samen met hun vriendjes en familie op een verantwoorde wijze te kunnen sporten. We zetten graag onze energie in om hier een steentje aan bij te dragen!
Door hier iets te doneren steun je niet alleen ons, maar maak je ook heel veel andere kinderen in de toekomst blij!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
17-05-2016 | 10:24